Ecoline Brush Pen set 10 waterverf markers

Royal Talens

11509007

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

22,10 €

Inhoud: 10 Brush Pens (205-227-237-334-337-548-506-578-600-700)

De Brush Pen van Talens Ecoline is zeer vriendelijk in gebruik. Handig voor onderweg en ideaal als je op een plek werkt die schoon moet blijven.

De Brush Pen is klaar voor gebruik en geurloos.

Meer details

VerpakkingSets en kisten
ProductgroepViltstift
UitvoeringBrush
Toepassingenvoor handlettering
SchrijfkleurAssortiment

Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vullen van grotere kleurvlakken. De Brush Pen is zowel geschikt voor een snelle schets als voor het aanbrengen van de finishing touch.

Dankzij de pure receptuur, op basis van kleurstoffen en Arabische gom, zijn de kleuren in de Talens Ecoline Set van 10 Brush Pens onvoorstelbaar helder en briljant. Als je wilt kun je de kleurintensiteit eenvoudig verminderen door verdunning met water of door gebruik van de Brush Pen blender (apart verkrijgbaar). Bewaar originele werkstukken in een tekenmap voor optimaal kleurbehoud. De geconcentreerde receptuur van de Talens Ecoline in Brush Pens zorgt voor een naadloze overgang met de Talens Ecoline uit flacons.

Vergeten de dop terug te plaatsen? Een ingedroogde brush-tip is makkelijk te redden door deze met wat water vochtig te maken.

4 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.