Artemisia webshop, dat is niet zomaar een winkel. Het is een winkel met een hart voor de klanten, met wortels onder de kerktoren en een vriendelijk gezicht achter de winkeltoog en het toetsenbord.

Mocht je door je computerscherm kunnen stappen als door een open deur, dan zette je nu je voet neer in onze winkel vol kwaliteitsvolle kunstenaarsbenodigdheden. Je vraagt je af wie het gezicht is achter deze online winkel? Wel, laten wij ons even aan u voorstellen en u in het kort de geschiedenis van onze winkel uit de doeken doen.

Wij zijn Tinneke en Filip. We wonen momenteel in Houtvenne bij Aarschot (B) en hebben 4 kinderen. In onze winkel verenigen wij door onze verschillende studie- en beroepsachtergrond de wereld van de beeldende kunst en de wereld van economie en IT.

In 2006 openden wij voor het eerst de deuren van onze winkel ‘Artemisia’ in de winkelstraat van Heist-op-den-Berg. Het was een kleine, gezellige winkel met een echt huiskamergevoel. De producten werden uitgestald in oude huiskamermeubels en de verlichting was zacht en huiselijk. Alle producten in ons aanbod werden geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Boven de winkel hadden wij het Arteficielo atelier. Een kunstatelier waar iedereen op zijn/haar eigen ritme begeleid wordt bij de ontwikkeling van zijn/haar creatieve vermogen. Het was een boeiende, bruisende tijd.

In de zomer van 2011 sloten wij de deur van ons winkeltje onder de kerktoren en ging onze winkel volledig online. Sindsdien komen onze klanten - kunstenaars en kunststudenten maar ook bedrijven op zoek naar transportkokers en presentatiesystemen - binnen via het computerscherm en niet meer door die vrolijk rinkelende deur van ons oude winkeltje. Dat vonden wij heel erg spijtig en daarom openden wij begin 2021 onze deuren op een nieuwe locatie: Mechelsesteenweg 29 in 2220 Heist-op-den-Berg.

Winkel je bij Artemisia in de winkel of in de webshop dan winkel je bij een klein familiebedrijfje met aandacht voor jouw vragen, met advies en technische tips vanuit de praktijk van ons eigen kunstschildersatelier. Wij nemen onze tijd voor jou en zorgen ervoor dat jouw bestelling met grote zorg verpakt en verzonden wordt.

Woon je op een plek waar je geen kleine buurtwinkel vindt voor je kunstenaarsbenodigdheden en je winkelt toch liever niet bij een grote supermarkt, dan kan je bij Artemisia webshop terecht. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact met onze klanten, menselijkheid, zorgzaamheid, kleinschaligheid en ecologie. Daarom staan we zonder angst tussen de grote, elkaar beconcurrerende ketens in onze sector en kiezen we bewust voor kleinschaligheid en kwaliteit.

Graag tot ziens, hoors of mails!

Tinneke & Filip
Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.