Nieuwe producten

Perfect Pencil Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Faber-Castell - Castell 9000 Perfect...

Potlood van hoge kwaliteit met ingebouwde puntenslijper in het verlengstuk. Beschermkap beschermt tegen breuken en verlengt het speciale Perfect Pencil Castell 9000 potlood. Met easy-to-plug-in mechanisme. Stabiele metalen clip. Hoge kwaliteit, smeervrije gum. Hardheid: B

12,30 €
Faber-Castell - Castell 9000 Perfect...

Navulling voor het Castell 9000 Perfect Pencil. Hardheid: B

1,40 €
Faber-Castell - Perfect Pencil alu/bruin

Potlood van hoge kwaliteit met ingebouwde puntenslijper in het verlengstuk. Beschermkap van aluminium in UFO-design beschermt tegen breuken en verlengt het speciale Perfect Pencil Castell 9000 potlood. Met easy-to-plug-in mechanisme. Stabiele metalen clip. Hoge kwaliteit, smeervrije gum. Hardheid: B

33,50 €
Perfect Pencil bruin de geschatte leveringstermijn is 7 dagen
Perfect Pencil Platinum Brown Graf von...

Eenvoudig elegant en stijlvol is deze Perfect Pencil van Graf von Faber-Castell. Een mooi, perfect potlood - hardheid B.Met Platinum Plated dop waarin een potloodslijper verwerkt zit. Achteraan het potlood zit een vervangbaar gommetje met afsluitdopje. De dop is voorzien van een clip met springveer.

220,00 €
set van 5 reservepotloden voor Perfect...

Deze set van 5 reserve potloden is geschikt voor de Perfect Pencil. De dop met slijper, het gommetje en bijhorend afsluitdopje van het oude potlood kunnen overgeplaatst worden naar het nieuwe potlood.

35,00 €
3 reservepotloden voor Perfect Pencil Olive Green de geschatte leveringstermijn is 7 dagen
3 reservepotloden voor Perfect Pencil...

Deze set van 3 reserve potloden is geschikt voor de Perfect Pencil. Met Guilloche patroon - Olive Green. De dop met slijper, het gommetje en bijhorend afsluitdopje van het oude potlood kunnen overgeplaatst worden naar het nieuwe potlood.

21,00 €
3 reservepotloden voor Perfect Pencil...

Deze set van 3 reserve potloden is geschikt voor de Perfect Pencil. Met Guilloche patroon - India Red. De dop met slijper, het gommetje en bijhorend afsluitdopje van het oude potlood kunnen overgeplaatst worden naar het nieuwe potlood.

21,00 €
Perfect Pencil Magnum Platinum Brown Graf...

Eenvoudig elegant en stijlvol is deze Perfect Pencil van Graf von Faber-Castell. In Magnum formaat met een extra dik en zachte grafietstaaf - hardheid 4B. Bijzonder geschikt voor creatief werk. Met Platinum Plated dop waarin een potloodslijper verwerkt zit. Achteraan het potlood zit een vervangbaar gommetje met afsluitdopje. De dop is voorzien van een...

290,00 €
set van 3 reservepotloden voor Perfect...

Deze set van 3 reserve potloden is geschikt voor de Perfect Pencil Magnum. De dop met slijper, het gommetje en bijhorend afsluitdopje van het oude potlood kunnen overgeplaatst worden naar het nieuwe potlood.

39,00 €
Toont 1 - 9 van de 9 items


Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.