GRAFEEX POTLOOD met gele clip

GrafeeX

Nieuw product

4 Items

In voorraad

12,31 €

GrafeeX grafietpotlood met een duurzame punt van gecomprimeerd grafiet.

Houder gemaakt van gelakt aluminium (kleuren: body mat zwart - clip geel) 

Lengte 152mm
Breedte 12mm
Gewicht 22gr

Er zijn 6 verschillende uitvoeringen van dit potlood, verschillend door de kleur van de clip: geel, oranje, rood, violet, blauw, groen

Pininfarina, brands we like

Meer details

ProductgroepGrafiet

GrafeeX is een innovatief materiaal dat wordt verkregen door een revolutionair sinterproces van enkele grafietdeeltjes. Het resultaat is een 4.0-verbinding die een revolutie teweegbrengt in het potloodconcept met behoud van alle grafietkenmerken.

De GrafeeX-punt, gemonteerd op een matzwarte aluminium houder, gecombineerd met een uniek ontworpen clip, garandeert een levensduur die veel langer is dan die van een normaal potlood. Bovendien kan de punt indien nodig met een eenvoudig gebaar worden vervangen.

Elk potlood wordt geleverd met een elegante hoes van gerecycled leer, met handgenaaide stiksels.  GrafeeX is uw betrouwbare compagnon voor uw aantekeningen, schetsen of gewoon om gedachten op papier over te brengen.

Clip verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw en paars.

Italiaanse productie en design.

20 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.