In prijs verlaagd! Sennelier softpastel 175 kleuren in luxe houten koffer

Sennelier softpastel 175 kleuren in luxe houten koffer

Sennelier

Nieuw product

1 Item

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

614,05 €

Algemene selectie met 175 kleuren zachte pastels à l'Ecu met uitzonderlijke lichtechtheid in een prachtige houten koffer. Het hout van de koffer is duurzaam afgewerkt met vernis.

Meer details

VerpakkingSets en kisten
ProductgroepSoft pastel
KleurfamilieAssortiment

De naam Sennelier is altijd in verband gebracht met de zachtste pastelkleuren ter wereld. Deze selectie van 24 tinten is perfect voor mengtechnieken en voor het werken met huidtinten. Met pastelkrijt kunnen kleuren gecreëerd worden die tegelijkertijd licht, helder en zacht zijn, zonder al te veel wit te gebruiken. Kunstenaars verkiezen Sennelier Pastels sinds het einde van de vorige eeuw vanwege de intensiteit en zuiverheid van de gebruikte pigmenten. Dit komt door het minimale gebruik van een uitsluitend natuurlijk en in water oplosbaar bindmiddel. In tegenstelling tot andere pastels zijn Sennelier Pastels samengesteld uit pure pigmenten en bevatten ze geen klei, die de kleur van het pigment doffer maakt.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.