Museo Professional Cotton rechthoekige formaten

Alres

Nieuw product

86 Items

In voorraad. Dit artikel wordt helaas niet verzonden, enkel afhalen in onze winkel!

7,98 €

8,40 €

-5%

Hoge kwaliteit katoendoek

  • 100% rayonkatoen
  • 3 laags gesso
  • 335 gr/m²
  • spieraam 21 mm dik
  • zijkanten beschilderbaar
  • geschikt voor olie-, acryl- en alkydverf

* dit artikel kan enkel afgehaald worden in onze winkel *

de promotieprijs vermeld op de website is onze netto-prijs. Er wordt geen studentenkorting of klantenkaartkorting toegepast op dit artikel aan de kassa in de winkel.

Meer details

ProductgroepSchildersdoek
UitvoeringKatoen

Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid (epidermis) van de zaden van de katoenplant (Gossypium) groeit. De vezels worden doorgaans tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoorlatend textiel van te maken. De katoenvezel wordt tezamen met een rayonvezel getwijnd en aansluitend geweven tot een hoogwaardig stuk canvas. De coating gebeurt machinaal met een hoogwaardige gesso. Na een laatste en zorgvuldige controle worden de doeken op rollen van 50 strekkende meter getransporteerd naar de Alres fabriek in Polen waar ze worden versneden en opgespannen.

Het frame waarop het schilderdoek is bespannen wordt gemaakt van hoogwaardig vurenhout. De verschillende constructies zijn van groot belang om de stevigheid van het raamwerk te waarborgen. Spieën in de hoeken dragen zorg voor het opheffen van eventuele oneffenheden in het doek na of tijdens het aanbrengen van de verf.

1 other product in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.