Paynes Gray - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

Nieuw product

leveringstermijn ongeveer 1 week

7,93 €

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Paynes Gray #1240

Deze kleur kreeg de naam van de Britse kunstschilder William Payne (1760-1830). Vroegere formules bevatten Indigo, Alizarin Lake en Ivory Black. Het Golden mengsel bevat Ultramarine Blue en zwart. Zo werd de kleur makkelijker te beheersen. Het is een minder intens zwart dat kan ingezet worden als mengkleur. (Series 2)

Meer details

KleurfamilieGrijs

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.