Light Green (Yellow Shade) - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

1560-2

Nieuw product

1 Item

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

13,20 €

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Light Green (Yellow Shade) #1560


Een mengsel van Hansa Yellow, Phthalo Green en wit. Dit is een redelijk dekkend, eerder warm, middentoon groen. (Series 3)

Meer details

KleurfamilieGroen

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.