Raphael Stradivarius - aquarelpenseel serie 8344

Raphael

Nieuw product

56 Items

In voorraad

5,95 €

Raphael Stradivarius 

Voor alle kunstenaars die wensen dat ze in een synthetisch penseel de uitzonderlijke eigenschappen van natuurlijk Kolinsky-haar kunnen vinden.

Een kwaliteitsvol penseel met een elegant mat zwarte steel en een exclusieve synthetische vezel die de kwaliteiten van natuurlijk Kolinsky-haar perfect imiteert.

Serie 8344, vorm: rond (bolle buik)

Meer details

VormRond "Round"
Lengte steelKort
HaarsoortSynthetisch

Stradivarius, uit het atelier van penselenmaker Raphaël.

Voor dit penseel ontwikkelde Raphael een revolutionaire synthetische vezel die microscopisch gekarteld is, waardoor het penseel een uitstekende opnamecapaciteit krijgt.

Elke maat van dit unieke penseel heeft een specifieke mix van vezels met verschillende diktes om te zorgen voor voldoende veerkracht en het beste vormgeheugen.

Raphaels 230 jaar expertise samen met de behendigheid van bekwame penseelmakers die elk penseel met de hand vormen, garanderen u een perfecte punt die schilderen van de fijnste lijnen mogelijk maakt.

Net als zijn natuurlijke tegenhanger is de vezel flexibel en geschikt voor het werken met alle vloeibare mediums. Het is bijzonder geschikt voor waterverf en inkt.

De synthetische vezel is minder kwetsbaar dan een natuur Kolinsky marterhaar. Daardoor is dit penseel ook gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een lange levensduur bij goede verzorging. 

Om het gebruik nog prettiger te maken, is het handvat voorzien van een matte afwerking waardoor het zacht aanvoelt.

Dankzij al deze kwaliteiten is Stradivarius HET nieuwe eersteklas penseel, betaalbaar voor alle aquarelkunstenaars.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.