Arches Huile - olieverfpapier 56x76cm

Arches

A1795107

Nieuw product

9 Items

In voorraad. Dit artikel wordt helaas niet verzonden, enkel afhalen in onze winkel!

6,75 €

Arches Huile zuurvrij olieverfpapier vervaardigd uit 100% katoen met 4 schepranden.

Formaat: 56x76cm

Gewicht: 300gr/m²

Geschikt voor olieverf en oliepastel, bijzonder goed bestand tegen oplosmiddelen.

Meer details

Grammage300 gr/m²
VerpakkingPapier per vel
UitvoeringFijne korrel / Grove korrel
Samenstellingkatoen 100%

100% katoen papier - vervaardigd op een rondzeefmachine heeft het een harmonieuze en gevariëerde korrel.

Dit procédé zorgt ervoor dat de vezels zich natuurlijk en homogeen verdelen waardoor het papier een goede weerstand en stabiliteit heeft

Arches Huile is voorzien van een unieke verlijming en heeft een oliebarrière (semi-absorberend oppervlak). Het is gebruiksklaar zonder voorbereiding (primen optioneel). Ook bestand tegen krassen. Voorkomt vettige kringen en beschermt de vezels tegen oxidatie in contact met olieverf. Dit papier is zeer tolerant voor oplosmiddelen. De verf dringt niet te diep in het papier en blijft aan de oppervlakte waardoor de kleuren helder blijven.

Dit 300gsm papier biedt de perfecte balans tussen sterk en licht. Het gramgewicht en de dikte zijn geschikt voor zowel dunne wassingen als impasto schilderen. Praktisch in gebruik omdat het eenvoudig op de gewenste maat kan worden geknipt. Sterk, maar licht van gewicht, kan gemakkelijk worden opgerold om te vervoeren. Ideaal om buiten te schilderen (in tegenstelling tot canvas).

3 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.