SenseBook Layout Marker schetsboek 100 vel 144gr/m² - A5

Sensebook by transotype

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

12,30 €

Transotype SenseBook schetsboek met rek - ingebonden aan de lange zijde.

Het 144 grams papier heeft een glad gestreken oppervlak en is ook geschikt voor gebruik met alcoholmarkers. De inkt bloedt niet door en vloeit niet uit.

Cremekleurige linnen uitvoering met rode sluitelastiek.

Voorzien van een intern opbergvak. 

Model: portret

Formaat: A5

Meer details

Grammage140 gr/m²
VerpakkingPapier in schetsboek ingebonden
UitvoeringGlad papier
PapierkleurEcru

Het senseBook Schetsboek is het schetsboek dat je zintuigen raakt. De 200 dubbelzijdige pagina's zijn ook ontwikkeld voor layout-markers, omdat deze de inkt niet doorlaten of doorbloeden. Ze vormen dus de beste basis voor al je tekeningen die je op papier wilt zetten. Ook aquarellen en inkttekeningen komen hier op de best mogelijke manier tot uitdrukking. De crèmekleurige blanco pagina's voelen fluweelzacht aan en hebben een gladde satijnen afwerking. De omslag is gemaakt van crèmekleurig linnen, aangenaam zacht, warm en levendig. Met de rode rekband kan uw senseBook-schetsboek altijd veilig worden gesloten. Dit maakt hem tot een liefdevolle metgezel op al uw reizen, waar u ook uw creativiteit de vrije loop wilt laten. Dubbelzijdige schetsen - twee keer zo creatief!

26 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.