Hahnemühle The Cappuccino Book 120gr/m²

Hahnemühle

Nieuw product

7 Items

In voorraad

11,30 €

Elegant schetsboek met donkerbruine kaft, 120 g/m² licht bruin schetspapier

40 vellen / 80  pagina's

Beschikbaar in 2 formaten:

portret A5

portret A4

Meer details

Grammage120 gr/m²
VerpakkingPapier in schetsboek ingebonden
UitvoeringGlad papier
PapierkleurBruin

Het gladde schetspapier in The Cappuccino Book is geschikt voor het werken met inkt, vulpen, acrylmarker en andere watergedragen pennen. De effen lichtbruine kleur van het papier kan ingezet worden als middentoon in tonale tekeningen. De schaduwen kunnen dan worden uitgewerkt in potlood of donkere kleuren en de lichte delen kunnen met wit worden gehoogd. Het lichtbruine papier is ideaal voor zachte, warme schetsen.

De stevige, harde kaft van The Cappuccino Book is subtiel gemêleerd en voelt prettig aan. Alle pagina's zijn in verschillende lagen gebonden en met draad gestikt, waardoor ze plat liggen en het mogelijk wordt om over de middenvouw heen te werken. Een bladwijzerlint geeft extra uitstraling en gebruiksgemak aan dit elegante schetsboek

Met 40 vellen/80 pagina's bij een basisgewicht van 120 g/m² is The Cappuccino Book een slanke en ideale metgezel voor onderweg. Tegelijkertijd biedt het voldoende capaciteit voor het maken van een mooie set tekeningen. Verkrijgbaar in A4 en A5.

Het gebruikte papier is vegan, zuurvrij en bestand tegen veroudering.

26 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.