In prijs verlaagd! Sennelier Campagne au Printemps - set 6 halve Pastels à l'Ecu

Sennelier Campagne au Printemps - set 6 halve Pastels à l'Ecu

Sennelier

N132288.05

Nieuw product

5 Items

In voorraad

11,25 €

Sennelier selectie van 6 zachte halve pastels à l'Ecu met uitzonderlijke lichtechtheid - set Campage au Printemps.

Met deze set uit een reeks van 9 thema's kan je de ongeëvenaarde Sennelier kwaliteit uitproberen. Bij elke set hoort een instructievideo die je begeleidt in het maken van de tekening die je op de verpakking ziet.

Inhoud van de set: kleurnummers 233, 760, 205, 169, 75, 177

Meer details

VerpakkingSets en kisten
ProductgroepSoft pastel
KleurfamilieAssortiment

De naam Sennelier is altijd in verband gebracht met de zachtste pastelkleuren ter wereld. Deze selectie van 24 tinten is perfect voor mengtechnieken en voor het werken met huidtinten. Met pastelkrijt kunnen kleuren gecreëerd worden die tegelijkertijd licht, helder en zacht zijn, zonder al te veel wit te gebruiken. Kunstenaars verkiezen Sennelier Pastels sinds het einde van de vorige eeuw vanwege de intensiteit en zuiverheid van de gebruikte pigmenten. Dit komt door het minimale gebruik van een uitsluitend natuurlijk en in water oplosbaar bindmiddel. In tegenstelling tot andere pastels zijn Sennelier Pastels samengesteld uit pure pigmenten en bevatten ze geen klei, die de kleur van het pigment doffer maakt.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.