One4All Twin Marker - Metallic Gold

Molotow

227.506

Nieuw product

6 Items

In voorraad

6,50 €

Molotow One4All Twin Marker Metallic Gold 228

Het duurzame ONE4ALL acrylmarkersysteem is gebouwd om na te vullen. Ook de markerpunten zijn vervangbaar.

  • marker met 2 punten 1.5mm en 4mm
  • Acrylbasis,
  • hoge dekkracht,
  • permanent *
  • goede UV-bestendigheid
  • voor bijna alle ondergronden (test ondergrond geschiktheid)
  • beschikbaar in 48 kleuren

* voor decoratieve doeleinden

Meer details

KleurfamilieMetaalkleuren

Het duurzame ONE4ALL acrylmarkersysteem is gebouwd om na te vullen en is altijd betrouwbaar in al zijn functies. De geringe slijtage en het grote aantal toepassingsmogelijkheden geven deze markers een echte meerwaarde.

Of het nu gaat om surfplanken, doeken, koelkasten, graffiti of sneakers: niets is onmogelijk. De ONE4ALL Acryl Twin is verkrijgbaar in 48 kleuren. Je kunt ook je eigen kleuren mengen met de bijbehorende lege marker en de 50 vullingen.

Naast de hoogwaardige toepassingen in de kunstsector (mixed media) zijn de stiften en spuitbussen van het ONE4ALL acrylverfsysteem ideaal voor het vormgeven van decoratieve objecten op vrijwel alle ondergronden.

Onjuiste voorbehandeling, onreine ondergronden en veelvuldig gebruik kunnen leiden tot kwaliteitsbeperkingen en vermindering van kleureigenschappen. Over het algemeen wordt aanbevolen om de kleur op het te schilderen oppervlak vooraf te testen, op een onopvallende plaats. Houd er rekening mee dat absorberende, flexibele en oneffen oppervlakken inherent minder geschikt zijn om te schilderen dan gladde en niet-absorberende oppervlakken.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.