Molotow Ceramic Light Pastel - refill 30ml

Molotow

693.202

Nieuw product

1 Item

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

7,15 €

Molotow refill 30ml - Ceramic Light Pastel 202

Het duurzame ONE4ALL acrylmarkersysteem is gebouwd om na te vullen en is altijd betrouwbaar in al zijn functies. 

  • Acrylbasis,
  • hoge dekkracht,
  • permanent *
  • goede UV-bestendigheid
  • voor bijna alle ondergronden (test ondergrond geschiktheid)
  • beschikbaar in 50 kleuren
  • mengbaar

* voor decoratieve doeleinden

Meer details

KleurfamiliePastelkleuren

Met 50 kleuren biedt het ONE4ALL acrylmarkersysteem het meest uitgebreide assortiment acrylkleuren op de markt. De verf kenmerkt zich vooral door zijn hoge dekkracht op bijna alle ondergronden. Het maakt niet uit of de kleur wordt aangebracht met een marker, kwast of stempel. De kleuren zijn UV-bestendig. Het flesje van 30 ml is perfect voor wie klein wil beginnen. De vulling is niet alleen geschikt voor het bijvullen van de ONE4ALL markers, maar is ook erg populair geworden als tekengereedschap op zich.


Naast de hoogwaardige toepassingen in de kunstsector (mixed media) zijn de stiften en spuitbussen van het ONE4ALL acrylverfsysteem ideaal voor het vormgeven van decoratieve objecten op vrijwel alle ondergronden. Onjuiste voorbehandeling, onreine ondergronden en veelvuldig gebruik kunnen leiden tot kwaliteitsbeperkingen en vermindering van kleureigenschappen. Over het algemeen is het raadzaam om de kleur vooraf op een onopvallende plaats op het te schilderen oppervlak te testen.


Houd er rekening mee dat absorberende, flexibele en oneffen oppervlakken inherent minder geschikt zijn om te schilderen dan gladde en niet-absorberende oppervlakken.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.