Stabilo Woody XXL potloodslijper

Stabilo

Nieuw product

9 Items

In voorraad

6,30 €

Stabilo potloodslijper Woody XXL

voor de potloden Woody 3 in 1

Beschikbaar in 2 kleuren: rood met groen / groen met rood

Meer details

ProductgroepSlijper

STABILO Woody 3 in 1

  • Multifunctioneel potlood: kleurpotlood, aquarelpotlood en waskrijt in één
  • Geweldige dekking en kleurintensiteit, zelfs op donker papier en karton
  • Dikke, krachtige lijnen
  • Ook voor gladde oppervlakken zoals glas, metaal, kunststof, keramiek etc. Eenvoudig met water te verwijderen van niet-poreuze gladde oppervlakken zoals glas.
  • Ideaal voor het inkleuren van grote vlakken
  • XXL kern (10 mm) bevat acht keer zoveel kleur als standaard kleurpotloden
  • Extra dikke, robuuste en onbreekbare kern met een diameter van 10 mm

Het unieke multifunctionele potlood: kleurpotlood, aquarel en waskrijt in één! De STABILO woody 3 in 1 kan niet alleen op papier of karton worden gebruikt, maar ook op ramen, broodtrommels, spiegels of schoolborden. De kleur kan heel gemakkelijk met water van glazen oppervlakken worden afgeveegd. De dikke stift biedt extra lang kleurplezier en bevat acht keer zoveel kleur als een normaal kleurpotlood! Door de vorm en diameter van de STABILO woody 3 in 1 ligt hij perfect in kinderhanden en is hij bestand tegen de wildste kleuravonturen met zijn onbreekbare kern. Ook kunstenaars met hoge eisen zullen dankzij de vele gebruiksmogelijkheden veel plezier beleven aan dit multifunctionele potlood.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.