Hookers Green Hue - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

Nieuw product

leveringstermijn ongeveer 1 week

12,93 €

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Hookers Green Hue #1454

Hookers Green was van origine (nog voor een enkelvoudig gepigmenteerde versie ontwikkeld werd) een mengsel van Prussian Blue en Gamboge. Golden hermaakte dit mengsel met Anthraquinone Blue, Nickel Azo Yellow en Quinacridone Magenta. Hierdoor heeft deze kleur een donkere basistoon en een rijke blauw-groen ondertoon. (Series 7)

Meer details

KleurfamilieGroen

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.