Cerulean Blue Deep - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

Nieuw product

leveringstermijn ongeveer 1 week

16,07 €

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Cerulean Blue Deep #1051

Dit is een pigment uit de Cobalt familie. Het is extreem lichtecht, traditioneel geprezen voor zijn toepassing in luchten en als onderdeel van vele landschapsschilderijen. Het Cerulean Blue Deep is dieper en groener dan de lichtere, meer traditionele tinten. (Series 9)

Meer details

KleurfamilieBlauw

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.