Quinacridone Magenta - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

Nieuw product

1 Item

In voorraad. Gratis verzending vanaf € 50,00

9,05 €

12,93 €

-30%

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Quinacridone Magenta #1305

Deze enkelvoudig gepigmenteerde, transparante Quinacridone kleur is een perfecte beginkleur om heldere rode en roze tinten te mengen. Ze heeft ook een erg krachtige glaceertint die zich als een typisch 'Magenta' karakteriseert. (Series 7) 

Meer details

KleurfamilieRoze

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.