Hahnemühle the ZigZag Book 300gr/m²

Hahnemühle

Nieuw product

3 Items

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

7,30 €

18 pagina's leporello met stevige zwarte kaft. Accordeon gevouwen en voorzien van een elastiek om het boek te sluiten. 

Inhoud: 18 pagina's (300gr/m²) natuurwit, zuurvrij papier met een zachte fijne korrel.

Verkrijgbaar in 2 vierkante en 2 rechthoekige formaten: 

5 x 5 cm

14 x 14 cm

portret A6

portret A5

Meer details

VerpakkingPapier in schetsboek ingebonden
ProductgroepPapier
UitvoeringLeporello
Samenstellingcellulose 100%
PapierkleurWit

18 accordeon gevouwen pagina's van het fijnste aquarelpapier bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden. Of het nu gaat om de giraf met de langste nek, het breedste panorama of een fotoverhaal in Instagram-stijl. Alles is mogelijk met het ZigZag boek. Ideaal voor urban sketchers en iedereen die graag onderweg schildert en tekent.

Het aquarelpapier met een fijnkorrelig oppervlak aan de voor- en achterkant is ideaal voor alle natte schildertechnieken met penseel of pen. Een basisgewicht van 300 g/m² zorgt voor stabiliteit. Kleuren komen mooi uit op het oppervlak en zijn gemakkelijk te verwijderen. Masking sticks en masking tapes kunnen zonder resten worden verwijderd.

Het stevige omslag met een royale overhang beschermt het harmonica gevouwen papier. De vochtafstotende kaft met een linnenachtige structuur maakt het ZigZag boek ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Een rode elastiek die over de rechterbovenhoek wordt getrokken, sluit het boek betrouwbaar en maakt het tot een blikvanger. De haan in reliëf op de rug benadrukt de kwaliteit en  exclusiviteit van deze creatieve leporello.

Bevat zuurvrij papier, bestand tegen veroudering.

29 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.