Amazonite Genuine - Extra Fine Water Color 5ml

Daniel Smith

Nieuw product

3 Items

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

9,80 €

Daniel Smith Extra Fine Watercolor - Amazonite Genuine 

tube 5ml

pigment: Amazonite Genuine / Serie: 2
Lichtechtheid: I –Uitstekend
Transparantie: Transparant
kleuring: niet-vlekkend
granulatie: niet-granulerend

Meer details

Verpakkingtube 5ml
ProductgroepPrimaTek
KleurfamilieTurquoise
ReeksExtra Fine

DANIEL SMITH heeft een unieke voorraad verworven van het kostbare mineraal Amazoniet uit Brazilië. Het is een sterke, pure kleur die volledig transparant is en gemakkelijk weer af te halen waardoor het een zeer veelzijdig pigment is.

Amazonite Genuine is op zichzelf al prachtig maar het doet het ook bijzonder goed in mengsels met rode tinten waardoor prachtige violetten ontstaan!

Amazonite Genuine biedt alle magie van de heuvels en bossen van Brazilië.

Deze mooie groenblauwe tint van veldspaatmicrocline, een kostbaar mineraal, werd genoemd naar de Amazone-rivier en werd in de oudheid gebruikt als oorlogsverf door felle vrouwelijke krijgers. Bovendien verhalen legendes dat wanneer je een stuk Amazoniet draagt, je je ziel harmoniseert en afgestemd bent op de spirituele dimensie. Kleine gravures van Amazoniet werden in de slinger van een baby gestopt om te kalmeren en rustig te zijn. Men geloofde dat een gedeeld stuk van dit prachtige blauwgroen mineraal de band tussen zielsverwanten zou versterken en verdiepen.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.