Spectrafix Degas Fixative

Spectrafix

Nieuw product

2 Items

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

26,00 €

SpectraFix Degas Fixatief op basis van caseïne, water en alcohol, gebaseerd op een antiek recept van de Franse impressionistische schilder Edgar Degas.

Goed te combineren met bijna alle media en droogt op tot een harde, waterbestendige afwerking.

Verkrijgbaar in:

  • 296 ml (spuitbus)
  • 360 ml (fles met vingerpompsproeier)
  • 473 ml (navulverpakking)

Meer details

ProductgroepFixatief

SpectraFix Degas Fixatief is gemaakt met caseïne, water en alcohol en is gebaseerd op een antiek recept van de Franse impressionistische schilder Edgar Degas.

Het verzegelt en beschermt uw kunstwerken terwijl uw kleuren briljant blijven, en het beste van alles: er zijn geen giftige dampen of geuren!

Binnen fixeren en onbezorgd verder werken aan uw ezel. Geschikt voor wie geen oplosmiddelen kan verdragen.

Droogt snel tot een onzichtbare, matte afwerking en is volledig herwerkbaar, waardoor opbouw in vele lagen mogelijk is en extra grip wordt geboden op dik gelaagde, gladde media zoals kleurpotlood of oliepastel.

Goed te combineren met bijna alle media en droogt op tot een harde, waterbestendige afwerking.

Dit fixeermiddel is niet bedoeld om te worden gebruikt als laatste toplaag over acryl- of olieverf, maar kan in meerdere lagen worden aangebracht en vervolgens worden afgedicht met een acryl- of olieverfvernis.

Kan worden gebruikt op alle soorten papier, suède of korrelig papier (niet LaCarte), canvas met en zonder primer, houten panelen, ongeglazuurd keramiek, steen, leer, glas, enz..

Gebruik het met zachte pastel, panpastel en oliepastel, kleurpotlood, grafiet, houtskool, krijt of in combinatie met waterverf, gouache, caseïne, inkt of om andere media in encaustic aan te brengen.

Ook ideaal voor knutselwerk, dit fixeermiddel kan een grote verscheidenheid aan media fixeren zonder de glans of schittering ervan te verminderen.

Gebruik Spectrafix Degas Fixative onder olie- of acrylverf om te voorkomen dat ondertekeningen gaan vlekken.

Caseïne hecht zich permanent aan de deklaag van olieverf en wordt, net als eitempera, al eeuwenlang gebruikt voor grisaille of kleurrijke onderschilderingen die vervolgens met olie kunnen worden geglaceerd.

Houd er rekening mee dat dit product niet wordt aanbevolen als laatste toplaag voor acryl of olie.

Verkrijgbaar in navulbare spuitbus, fles met vingerpompsproeier, of in grotere navulverpakkingen. Vul eenvoudig de Spectrafix spuitbus bij en spuit moeiteloos een fijne nevel zonder druppeltjes uit te stoten!

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.