Cadmium Yellow Medium hue - Extra Fine Water Color 5ml

Daniel Smith

Nieuw product

3 Items

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

11,30 €

Daniel Smith Extra Fine Watercolor - Cadmium Yellow Medium hue 

tube 5ml

pigment: PY 53, PY 151, PY 83 / Serie: 3
Lichtechtheid: I – Uitstekend
Transparantie: Semi-opaak
kleuring: Licht-vlekkend
granulatie: niet granulerend

Meer details

Verpakkingtube 5ml
KleurfamilieGeel
ReeksExtra Fine

Cadmium Yellow Medium hue is een middentoon, enigszins roodgele kleur. Dit geel is perfect om warmte, energie en focus toe te voegen aan elk schilderij.

Door deze kleur nat in nat te mengen met Cerulean Blue krijg je een breed scala aan getextureerde groentinten. Afhankelijk van de kleurbalans en de hoeveelheid water gaan de mogelijkheden van schemerige schaduwgroenen tot levendige lentegroenen.

Cadmium Yellow Medium hue verspreidt zich prachtig in water voor zachte, rijke wassingen. 

Dit veilige alternatief voor het giftige cadmium pigment biedt alle dichtheid en rijkdom van de  klassieke cadmiumkleuren. Qua kleur vrijwel identiek aan het originele pigment, maar zuiverder in mengsels en sterker van tint - met een beetje kom je een heel eind.

De verwerkingseigenschappen – kleurkracht, semi-transparantie en uitstekende lichtechtheid – zijn ook bijna identiek aan die van de cadmiumkleuren die vroeger in het assortiment zaten.

7 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.