Spectrafix Natural Glass Varnish and Medium

Spectrafix

Nieuw product

1 Item

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

15,90 €

Natural Glass is een revolutionair bio-polymeer vernis en schildermedium op waterbasis, gemaakt van melkcaseïne en bijenwas.

Sneldrogend tot een waterbestendige, halfglanzende film.

Natuurlijk glas werkt prachtig als vernis of medium voor vele schilder- en tekenmedia.

Opgelet: Natural Glass kan NIET gebruikt worden in combinatie met oliepastel.

Verkrijgbaar in:

  • 120 ml (plastic flacon)

Meer details

ProductgroepVernis

Natural Glass is een revolutionair nieuw bio-polymeer vernis- en schildermedium op waterbasis, gemaakt van melkcaseïne en bijenwas, waaraan een paar andere natuurlijke ingrediënten zijn toegevoegd om het flexibel en sterk te houden.

Sneldrogend tot een waterbestendige, halfglanzende film. 

Natural Glass werkt prachtig als vernis of medium voor alle schilder- en tekenmedia (niet in combinatie met oliepastel!), en op vrijwel alle dragers, inclusief canvas, papier, Yupo, keramiek, steen , glas, leer, stof (niet wasbaar), hout, kalebassen, sieraden en andere materialen.

Het kan opnieuw worden bewerkt, verwijderd, overschilderd, in lagen worden aangebracht of als gietmedium worden gebruikt. Het gedroogde oppervlak blijft heerlijk niet-plakkerig aanvoelen en er is geen pergamijn of andere scheidingsfolie nodig om te voorkomen dat twee gecoate stukken aan elkaar blijven kleven. Het kan voorzichtig worden afgeveegd met een licht vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.

Pastel- en aquarelkunstenaars hoeven hun werk niet langer onder glas in te lijsten! Geen vervelende reflecties en verblinding meer, geen zorgen over glasbreuk en kosten. Natural Glass  maakt het verzenden en ophangen van een tentoonstelling eenvoudig.

Het glanzende oppervlak voegt diepte toe aan uw kleuren en beschermt tegelijkertijd tegen krassen en vocht. De pigmentglans blijft behouden, highlights blijven bewaard en kleuren worden niet dof. In tegendeel: de pigmenten worden zelfs helderder.

Zoals alle SpectraFix-producten is Natural Glass afwasbaar met water, niet giftig en zonder irriterende dampen, en kan het binnenshuis worden gebruikt.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.