Tekenbord Aristo profi plus A3 (inclusief studio case)

Aristo

7035

Nieuw product

1 Item

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

119,40 €

Aristo profi plus A3 tekenbord inclusief koffer.


Afmetingen opberg/draagkoffer: 52 x 39 x 6 cm.

Meer details

ProductgroepTekenplaat

Het ARISTO Profi Plus tekenbord voor formaat DIN A3 is het absolute professionele bord onder de tekenborden en wordt beschouwd als de beste basis voor de opleiding tot technisch tekenaar.

ARISTO-tekenborden overtuigen door hun eenvoudige en ergonomische bediening, hun hoge stabiliteit en hun maximale precisie bij het tekenen.

Het L-vormige en daardoor zeer stabiele parallelle tekenblad is voorzien van 2 schalen, een gradenboog met gele rug en de beproefde 2-puntsgeleider. Dit maakt soepel schuiven en nauwkeurig positioneren mogelijk.

Het "stop-and-go" mechanisme met vrijloop biedt de mogelijkheid om de trekrail vast te zetten tijdens het trekken. Twee geleidingsaanslagen aan de onderzijde van de geleidingsgroef voorkomen dat de trekrail onbedoeld wegglijdt.

Met de onderste schaalverdeling op de tekenrail kan tot aan de rand van het vel worden getekend. De bediening geschiedt door middel van een ergonomisch gevormde handgreep.

Tekenaccessoires zoals de ARISTO-snel tekendriehoek kunnen op de geleiderails van de parallelle tekenrail worden geplaatst.

De plaat is gemaakt van slagvast kunststof. Twee magnetische klemlijsten met een centrale bedieningsknop en een kijkvenster voor het controleren van de bladaanslag, alsmede een extra bladklem zorgen voor een perfecte bevestiging van het tekenpapier.

Voor aanvullend tekenen met een passer maakt de passer het mogelijk snel radii in te stellen, een schaalverdeling met extra formaat en tekenmarge-markering zorgen voor het best mogelijke overzicht tijdens het tekenen.

Antislipnoppen en schuin geplaatste voetjes aan de onderzijde van de plaat zorgen voor een perfecte grip en tevens voor een comfortabele en ergonomische werkhouding.

De bij levering inbegrepen transparante snel tekendriehoek met hypotenusa 17 cm is voorzien van een handvat en inktnoppen aan de onderzijde. Met dit instrument kunnen afstanden en hoeken direct en indirect worden gemeten, horizontale en verticale lijnen worden getrokken en het is ook ideaal voor arceringen.

De kunststof ARISTO Studio Case in de kleurencombinatie beige/grijs is een praktische en slijtvaste transportkoffer met draaggreep voor ARISTO-tekenborden A3. De versterkte zijpanelen zijn aan de binnenkant van de koffer zijn voorzien van geleiderails, die het tekenblad tijdens het transport extra fixeren.

20 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.