Promarker set 6 earth tones

Winsor & Newton

0290160

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

21,10 €

Winsor & Newton Promarker met beitelpunt en fijne punt.

Deze markers zijn op alcoholbasis.

In deze set 6 aardetinten: Khaki, Sandstone, Tan, Terracotta, Walnut, Umber

Meer details

VerpakkingSets en kisten
ProductgroepMarker
KleurfamilieAssortiment

Winsor & Newton Promarker op alcoholbasis:

  • Deze markers hebben 2 punten: aan de ene zijde zit een beitelpunt en aan de andere zijde een fijne ronde punt.Gebruik de beitelpunt voor het aanbrengen van brede streken en het invullen en schaduwen van grote vlakken. De fijne punt is ideaal voor detailwerk, voor het tekenen van lijnen en arceringen.
  • De op alcohol gebaseerde inkt in de Promarker is transparant en daardoor ideaal voor het gelaagd opbouwen van gladde, streeploze kleurvlakken. Dit maakt het mogelijk om een ​​breed scala aan tonen en schaduweffecten te creëren met één enkele kleur. 
  • De kleurstoffen die in promarkers worden gebruikt, zorgen voor een gelijkmatige kleuring, met een uitstekende levendigheid en toonvariatie.
  • Ontdek het brede scala aan tonen van elke kleur met de kleurloze promarker-blender die kan worden gebruikt om kleuren te verzachten en samen te voegen.
  • Gebruik voor de beste resultaten (een streeploos kleurverloop) Winsor & Newton Bleedproof Marker Paper. Bij gebruik op een 'verkeerd' papier zonder inktbarriere zal de inkt doorbloeden en doordringen in het onderliggende oppervlak.
  • Vermijd contact met ogen, mond en kleding. Houdt de marker en inkt verwijderd van warmtebronnen en direct zonlicht.
  • Toepassingen: ontwerp / illustratie / Manga / schilderkunst / grafische opleiding / etc.

30 other products in the same category



Deze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.