Phthalo Green (Blue Shade) - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

1270

Nieuw product

leveringstermijn ongeveer 1 week

6,57 €

9,38 €

-30%

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Phthalo Green (Blue Shade) #1270

Phthalocyanine is  één van de meest kleurkrachtige pigmenten die we kennen. Deze kleur is semi-opaak in de grondtoon of in pure vorm maar ze is ook geschikt voor het schilderen van zeer transparante glaceringen. (Series 4)

Meer details

KleurfamilieGroen

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

18 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.