Pyrrole Red Dark - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

Nieuw product

leveringstermijn ongeveer 1 week

14,50 €

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Pyrrole Red Dark #1278

Dit mooie, organische rode pigment vult de ruimte tussen Cadmium Red Dark en -Medium. Het is een zuiver, donker en rijk rood dat non-toxisch is en dus een goed alternatief voor Cadmium Red Dark. Ideaal voor gebruik in muurschilderingen wegens de uitstekende UV- en vochtbestendigheid. (Series 8)

Meer details

KleurfamilieRood

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.