Diarylide Yellow - Golden Heavy Body Acrylic

Golden

Nieuw product

leveringstermijn ongeveer 1 week

11,57 €

Golden - Heavy Body Acrylics - tube 59ml

Diarylide Yellow #1147

Dit geel bevindt zich aan het gele uiteinde van het gamma oranje tinten. De kleur is gebaseerd op dichlorobenzidine pigment, wat garant staat voor een uitstekende opaciteit, lichtechtheid en duurzaamheid. (Series 6)

Meer details

KleurfamilieGeel

Golden Heavy Body Acrylic staat bekend om zijn uitzonderlijke gladde en dikke consistentie en biedt de kunstschilder het grootste assortiment zuivere en unieke pigmenten aan in de vorm van een emulsie van 100% acrylpolymeren. De lichtechtheid en stabiliteit van deze kleuren zijn uitstekend.
Aan deze kleuren worden geen opaakmakende additieven noch textuurverbeteraars toegevoegd: elke kleur heeft zijn eigen intensiteit naargelang de aard van het gebruikte pigment.
Elke kleur heeft zijn eigen formule in functie van de aard van het gebruikte pigment. De kleuren met een hoger pigmentgehalte geven een opaker en matter eindresultaat. De reactievere kleuren met een lager pigmentgehalte geven een meer glanzend eindresultaat en hebben de neiging transparanter te zijn.

30 other products in the same categoryDeze website wordt beveiligd door Comodo SSL-certificaten. Ga met je muis-cursor over onderstaand logo om de beveiligingsgegevens te bekijken. Klik hier voor meer informatie over Comodo Positive SSL EV.